Τεστ: Ποιο είναι το σύμβολο της ψυχής σου σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες;

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Συχνά τα σύμβολα αλλά και η ύπαρξη της ψυχής απορρίπτονται, ή ερμηνεύονται με έναν διαφορετικό τρόπο από διάφορες ομάδες ανθρώπων. Μια σειρά από πειράματα, έχουν κατά καιρούς δείξει ότι μπορεί να συνδέονται.

Κορυφαία μυαλά στον κόσμο της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλή της Astellas Global Regenerative Medicine και του υπεύθυνου στον επιστημονικό τομέα του Ινστιτούτου Αναγεννητικής Ιατρικής της Astellas, ο Robert Lanza, MD μοιράζονται τις απόψεις τους για το θέμα.

Σε ένα άρθρο του για το Psychology Today, ο Lanza έγραψε:
«Όπως επεσήμανε ο Kant πριν από 200 χρόνια, όλα όσα βιώνουμε – συμπεριλαμβανομένων όλων των χρωμάτων, των αισθήσεων και των αντικειμένων που αντιλαμβανόμαστε – δεν είναι παρά παραστάσεις στο μυαλό μας. Ο χώρος και ο χρόνος είναι απλά τα εργαλεία του νου για να τα βάλουν όλα μαζί. Τώρα, για τη διασκέδαση των ιδεαλιστών, οι επιστήμονες αρχίζουν αμυδρά να αναγνωρίζουν ότι αυτοί οι κανόνες καθιστούν δυνατή την ύπαρξη. Πράγματι, τα παραπάνω πειράματα υποδηλώνουν ότι αντικείμενα υπάρχουν μόνο με πραγματικές ιδιότητες εάν παρατηρηθούν. Τα αποτελέσματα δεν αρνούνται μόνο την κλασσική μας διαίσθηση, αλλά υποδηλώνουν ότι ένα μέρος του νου – η ψυχή – είναι αθάνατο και υπάρχει έξω από το χώρο και το χρόνο».
Αν η ανθρώπινη ψυχή υπάρχει, τι μπορεί να αποκαλύψει για σας; Μπορεί να είναι απλά μια συνέχεια του εξωτερικού σας εαυτού, της εικόνας που επιτρέπετε στον κόσμο να δει σήμερα ή παρέχει μια βαθύτερη ματιά στο ποιοί είστε αληθινά, πέρα από την επιρροή του κόσμου επάνω μας; Η κατανόηση της ψυχής σας σημαίνει να κατανοήσετε ποιοι είστε πραγματικά . Το «πραγματικό εσύ» απαλλαγμένο από τις πιέσεις και τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να αναλύσετε και να ανακαλύψετε νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας, και να κατανοήσετε τη σχέση σας ανάμεσα στην εποχή του χρόνου που γεννηθήκατε και τον σχηματισμό της προσωπικότητάς σας.
Σήμερα θα δούμε έναν διαφορετικό τρόπο. Θυμίζει λίγο την ιδέα του ζωδιακού κύκλου και το ρόλο που οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι παίζουν τα ζώδια στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας.
Κοιτάζοντας τον μήνα που γεννηθήκατε, θα αποκαλύψετε ποιο σύμβολο αντιπροσωπεύει καλύτερα την ψυχή σας και τι λέει αυτό το σύμβολο για το είδος του ατόμου που είστε!

Ανακάλυψε το Σύμβολο της Ψυχής σου Σύμφωνα με τον Μήνα που Γεννήθηκες

Ιανουάριος – Δράκος
Είστε το παράδειγμα προς όλους για να σας ακολουθήσουν. Έχεις μια καταπληκτική εσωτερική δύναμη που σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε μπορεί να πετάξει ο κόσμος. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει χαμηλά, όχι αν έχεις λόγο πάνω σε αυτό! Να είσαι προσεκτικός, ωστόσο, δεδομένου ότι έχεις την ιδιοσυγκρασία να αμυνθείς έντονα, αν κάποιος σε πιέσει πέρα από κάποια όρια. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε μπελάδες. Η μάθηση για τον έλεγχο του θυμού είναι το κλειδί.
Φεβρουάριος – Φοίνιξ
Είστε λίγο πιο ευαίσθητοι από εκείνους που γεννήθηκαν πριν από εσάς. Όσοι  γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο μπορεί να χτυπηθούν από τα άσχημα του κόσμου αλλά επίσης δεν μπορούν να σας κρατήσει κάτω. Θα σου πάρει μια στιγμή για να αισθανθείς τον πόνο σου, αλλά στη συνέχεια θα σηκωθείς από τις στάχτες σου σαν ένα φοίνικας με μια ανανεωμένη αίσθηση δύναμης και πεποίθησης. Έχεις μια απίστευτη αντοχή και επιμονή.
Μάρτιος – Γιν-Γιανγκ
Δεν υπάρχει τίποτα που να αναζητάτε περισσότερο στον κόσμο από την ιδέα της ισορροπίας και της αρμονίας. Αυτό περιλαμβάνει την ικανότητά σου να βλέπεις το καλό ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, να εστιάζεις την προσοχή σου στις λύσεις και τις διαπραγματεύσεις. Παράλληλε έχεις τη μοναδική ικανότητα να βλέπεις τόσο το καλό όσο και το κακό σε όλους όσους συναναστρέφεσαι. Πρόσεξε, όμως, γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά τοξικοί, ανεξάρτητα από το πόσο καλό μπορείς να βλέπεις μέσα τους. Δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σου.
Απρίλιος – Λιοντάρι
Όσοι από σας γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι τολμηροί, άγριοι και γενναίοι. Δεν αντιμετωπίζεις απλώς τις προκλήσεις της ζωής, κυριαρχείς επάνω τους. Είσαι απίστευτα πιστός και προστατευτικός προς τους ανθρώπους που αγαπάς και διανύεις  μεγάλες αποστάσεις δυσκολιών προκειμένου να τους τοποθετήσεις πρώτους στη ζωή σου. Η ίδια η ζωή πιθανότατα σου δίνει μερικές σοβαρές προκλήσεις, αλλά μπορείς και δεν σε πειράζει να τις αντιμετωπίσεις, ακόμα κι αν βρεθείς στο δρόμο. Αν, όμως, κάποιος σταματήσει και σε κοιτάξει στα μάτια, θα δει την έντονη φωτιά που καίει μέσα τους.
Μάιος – Λύκος
Η ζωή για σένα αφορά μόνο τη φροντίδα των αγαπημένων σας. Δεν σε πειράζει να περπατάς μόνο σου. Στην πραγματικότητα, συχνά προτιμάς τη μοναξιά, αλλά αν κάποιος απειλήσει τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν τότε… ας πρόσεχε! Δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να είσαι στο προσκήνιο, ευτυχώς υπάρχει και ζωή πέρα από τα «φώτα της δημοσιότητας». Αλλά αν οι φίλοι σου χε χρειαστούν θα είσαι πάντα εκεί, ήδη τους προσέχεις από μακριά και ήδη μπορούν να το αντιληφθούν.
Ιούνιος – Ψάρια
Σε αντίθεση με τους μήνες που προηγήθηκαν, η ζωή για όσους γεννήθηκαν τον Ιούνιο αφορά τη διασκέδαση και την ελευθερία. Αν ήταν εφικτό, θα ζούσες μια ζωή χωρίς ευθύνες, ακολουθώντας απλά την καρδιά σου όπου και αν μπορεί να σε οδηγήσει. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, οπότε θα πρέπει να θυμηθείτε κάποτε να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο έργο. Ωστόσο, οι μεγαλύτερες δυνάμεις σου είναι τα ένστικτά σου, γι’ αυτό μην τα αγνοείς. Ακολούθησε την καρδιά σου, όσο μπορείς περισσότερο.
Ιούλιος – Φωτιά
Δεν υπάρχει τίποτα που να σε οδηγεί και να σε παρακινεί περισσότερο από το πάθος που καίει βαθιά μέσα σου, είτε σκέφτεσαι τα χόμπι σου, την καριέρα σου ή τις σχέσεις στη ζωή σου. Όταν αποφασίσεις ότι κάτι είναι σημαντικό για σένα, τότε δεν σε σταματάει τίποτα και υπερπηδάς όλα τα εμπόδια προκειμένου να το θέσεις σε προτεραιότητα και να το πετύχεις. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις ότι αυτό μπορεί να σου γίνει μία εμμονή – αν δεν το κρατάς καλά τον έλεγχο.
Αύγουστος – Άλογο
Γεννηθήκατε να τρέχετε ελεύθερα, με τον άνεμο στα μαλλιά σας, σαν ένα άλογο που τρέχει άγριο μέσα από τα χωράφια και τα βοσκοτόπια. Η αγάπη σου για την ελευθερία έχει δημιουργήσει μια όρεξη για περιπέτεια, ψάχνοντας πάντα κάτι καινούργιο και συναρπαστικό για να το δοκιμάσεις. Παρ ‘όλα αυτά, έχεις ακόμα μια απίστευτη ηθική εργασίας: αντιλαμβάνεσαι πότε είναι ώρα για δουλειά και πότε για παιχνίδι ή διασκέδαση. Αυτό μπορεί να σου φέρει μεγάλη επιτυχία εάν εμπιστευθείς τον εαυτό σου.
Σεπτέμβριος – Λουλούδι
Έχετε μια όμορφη και αθώα ψυχή που φέρνει χαρά και ευτυχία σε όλους όσους συναντάτε. Όπως και ένα λουλούδι που αναπτύσσεται στην άγρια ​​φύση, η ίδια η παρουσία σου μπορεί να φέρει ομορφιά στον κόσμο γύρω σας, υπενθυμίζοντας στους άλλους να επιβραδύνουν και να απολαύσουν τη ζωή που τους έχουν δοθεί. Εκπέμπεις μια ζεστασιά, μία ηρεμία και μία γαλήνη σε όλα όσα κάνεις.
Οκτώβριος – Αστέρι
Η ζωή για όσους γεννήθηκαν τον Οκτώβριο δεν αφορά την επιτυχία που μπορείτε να ζήσετε προσωπικά, αλλά το πώς μπορείτε να καθοδηγήσετε και να βοηθήσετε τους γύρω σας – αυτή είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Είσαι σαν φάρος που δείχνει το δρόμο προς τους προσωπικούς στόχους και τα όνειρα του καθενός ξεχωριστά. Όπως ένα αστέρι, φωτίζεις τον δρόμο τους, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η υπερβολική εστίαση σε άλλους μπορεί να σου σβήσει αυτό το φως. Μην ξεχνάς να ασχολείσαι και με τον εαυτό σου, φρόντιζέ τον επίσης.
Νοέμβριος – Δέντρο
Όπως ένα δέντρο, εσύ είσαι αυτός που φροντίζει, προστατεύει και παρέχει στους ανθρώπους στη ζωή σου όλο όσα χρειάζονται. Οι ισχυρές ρίζες και ο κορμός σου παρέχουν μια σταθερή πηγή υποστήριξης για τους άλλους όταν δυσκολεύονται και σε χρειάζονται. Τα κλαδιά σου, σαν μια τεράστια αγκαλιά, φτάνουν για να παρέχουν καταφύγιο και άνεση ακόμη και στις μεγαλύτερες καταιγίδες της ζωής. Δίνεσαι χωρίς αντάλλαγμα, φροντίζοντας τόσο πολύ αυτούς που αγαπάς που θα θυσίαζες σχεδόν τα πάντα για την ευημερία τους. Είσαι μια όμορφη ψυχή, αλλά μην επιτρέψεις αυτή η γενναιοδωρία σου να σε αναγκάσει να δεχτείς λιγότερα από ό, τι σου αξίζει.
Δεκέμβριος – Νερό
Είστε ένα ρευστό και συνεχώς μεταβαλλόμενο άτομο, σαν το νερό που λέγεται ότι σας αντιπροσωπεύει. Όταν είσαι ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένους σας, είσαι η ήρεμη δύναμη που φέρνει την ειρήνη και την άνεση στους γύρω σας. Ωστόσο, εάν δημιουργηθεί μια τρικυμία  στη ζωή σας, η ήρεμη συμπεριφορά σας μπορεί να μετατραπεί στην χειρότερη θάλασσα που θα έτυχε να συναντήσει ποτέ κανείς.
πηγή εικόνας: Medium
awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)